Monitorizare SEO, cele mai bune instrumente pentru o agenție digitală în 2020

Articolul "Monitorizare SEO, cele mai bune instrumente pentru o agenție digitală în 2020", a fost scris de , în data de

Monitorizare SEO, cele mai bune instrumente pentru o agenție digitală în 2020. Cercetarea de cuvinte cheie, audit SEO, cercetarea concurenților, rapoarte, conținut original , clasamente în SERP-uri, web design

Toate acestea sunt rutine zilnice pentru o agenție SEO. Obiectivul principal al unei agenții este optimizarea performanțelor pentru motorele de căutare ale clienților lor.

Agențiile au nevoie de cele mai bune instrumente de monitorizare SEO. Acestea duc la un proces de optimizare mai rapid, mai ușor și mai precis!

Motoarele de căutare sunt principala sursă de trafic organic pentru multe website-uri. Veniturile multor companii depind direct de modul în care se clasează pe Google.

Este un domeniu foarte competitiv. Proprietarii de afaceri, trebuie să găsească o modalitate de a se clasifica mai sus decât concurenții lor. Pentru o agenție SEO, instrumentele SEO pot fi cei mai buni prieteni.

Cu ajutorul acestora poți impresiona clienții ajutându-i să-și depășească concurenții.

10 instrumente de monitorizare SEO de utilizat

Toate instrumentele de monitorizare SEO susțin că vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul. Deci, a venit momentul să decidem. Ce instrumente vă vor satisface nevoile? Am selectat cu atenție aceste instrumente enumerate mai jos. În acestea au avut încredere mii de utilizatori.

Monitorizare SEO cu Ahrefs

Ahrefs (Broken Backlinks) arată paginile 404 de pe urma cărora ai obținut backlinks. Puteți redirecționa aceste pagini pentru oportunități rapide. Ahrefs este unul dintre cele mai prestigioase instrumente de monitorizare SEO din industrie.

Acesta oferă instrumente pentru creșterea traficului dvs. de căutare, cercetarea concurenților și monitorizarea nișei dvs. Ahrefs monitorizează peste 150 de milioane de cuvinte cheie doar în SUA. Monitorizarea cuvintelor cheie se extinde în mai mult de peste 150 de țări.

GetSTAT

Acest instrument vă ajută să urmăriți website-ul și să analizați inteligent concurența. Puteți vedea fiecare mișcare pe care o fac concurenții dvs.

Când aveți  getSTAT de partea dvs., este eficient și simplu să urmăriți mii – chiar milioane de cuvinte cheie. Cuvintele cheie vizate pot fi urmărite în locații de pe toată planeta.

Cu toate aceste idei noi, schimbarea algoritmului nu trebuie să fie înfricoșătoare. Include instrumentul pentru SERP-urile locale și mobile de oriunde și de câte ori ai nevoie.

GetSTAT este un instrument pentru agenții care se ocupă de un număr mare de întrebări. GetSTAT vă oferă date din SERP-uri foarte detaliate, inclusiv căutări mobile și locale.

Morning Score

Abordarea lor e bazată pe ”potențialul SEO”. Aceasta diferențiază MorningScore de multe alte instrumente de monitorizare SEO. Vă poate ajuta să estimați valoarea de afaceri a noilor clienți.

MorningScore îți spune valoarea monetară precisă a efortului tău SEO lunar. Inclusiv, dacă are sens sau nu investiția în SEO. Compararea acestora cu a concurenței dvs. vă oferă o idee clară a cotei de piață SEO și a modului în care vă desfășurați.

RankingCoach

RankingCoach vă oferă mici sarcini pas cu pas. Le puteți utiliza pentru a realiza cu ușurință optimizare singură.

RankingCoach este un program care vă ghidează prin optimizarea website-ului dvs., pas cu pas. Acesta include sarcini, cum ar fi introducerea termenilor de căutare în metadate.

Sau, efectuarea de intrări în directoarele de Internet. Pentru agențiile digitale, aceste sarcini pot fi minunate. Acestea pot genera câștiguri mici continue pentru clienți.

ScreamingFrog SEO Spider

Găsiți redirecții temporare și permanente. Puteți identifica lanțuri și bucle de redirecționare. Sau puteți încărca o listă de adrese URL pentru a audita o migrare a website-ului.

Screaming Frog SEO Spider este un crawler de website-uri, care vă permite să accesați adresele URL ale website-urilor. Vă ajută să obțineți elemente cheie pentru a analiza și audita SEO tehnic și on-page.

Este singurul instrument din lista noastră care vizează o parte tehnică a SEO. Produsul Screaming Frog are multe funcții gratuite spre utilizare. Este unul dintre instrumentele esențiale de monitorizare SEO de ani de zile. Chiar dacă are o interfață mai veche.

Semrush

Funcția lor de audit a website-ului vă oferă cele mai precise avertismente și probleme legate de website-ul dvs. Doar gestionarea acestor sarcini vă poate îmbunătăți performanța în mod semnificativ.

Semrush este unul dintre cele mai populare instrumente de monitorizare SEO din industrie. Oferă o soluție integrală pentru agențiile digitale, care se actualizează întotdeauna cu funcții noi. Suntem unul dintre clienții Semrush. Suntem destul de mulțumiți de rezultatele de până acum!

SEOmonitor

Raportarea va ajuta agențiile să își demonstreze cu ușurință succesul către clienți. Nu este vorba despre funcții. Este modul în care colaborează la crearea unui proces de măsurare superior, care diferențiază deja sute de agenții.

SEOmonitor este un instrument inovator SEO all-in-one pentru a monitoriza performanța website-ului al clientului tău.

Vine în prim plan cu puterea ușurinței de utilizare.

Veți avea mai mult timp pentru a face alte sarcini după ce începeți să utilizați SEO Monitor.

Monitorizare SEO prin RaportGarden

Agențiile de marketing își pot urmări performanța SEO pe un singur tablou de bord. Pot obține informații unice.

Instrumentul de audit SEO al RaportGarden va ajuta agențiile digitale să creeze rapoarte personalizate în funcție de nevoile clienților.

Agențiile pot analiza backlinks-urile și datele competitorilor, performanța SEO cu ajutorul valorilor definite. Pot crea grupuri de cuvinte cheie pentru fiecare campanie SEO.

Cu asistența ReportGarden, agențiile de marketing își pot urmări performanța SEO. În special, pe perioda derulării campaniilor SEO, pentru a remedia neajunsurile.

SEO Site for Checkup

Ființele umane nu sunt singurele care au nevoie de controale regulate. Și website-urile necesită! SEO Site for Checkup oferă audituri SEO profesioniste instantanee și servicii de monitorizare.

Oferă un preț relativ mai mic decât celelalte instrumente de monitorizare SEO. Deci nu ratați oportunitatea de a verifica cu website-ul.

Pachetele lor încep minim cu 3 website-uri, iar pachetul pro include servicii pentru 15 website-uri.

 SEO SimilarWeb

SimilarWeb vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a câștiga piața dvs. Acesta vă oferă mai multe dispozitive pentru a înțelege, urmări și crește cota de piață digitală.

De fapt, nu putem limita Similarweb la instrument de monitorizare SEO. Deși, pentru cercetarea concurenților, acesta poate aduce cele mai aprofundate informații.

Dacă nu ai mai încercat până acum, nu vei regreta dacă începi folosești acum. Unele funcții pot fi utilizate gratuit.

Caracteristicile instrumentelor de monitorizare SEO

În alegerea instrumentelor de monitorizare SEO trebuie să aveți în vedere câteva criterii. Acestea reprezintă punctele de plecare în alegerea unui instrument. Evident, această alegere trebuie corelată cu propriile necesități.

Încredere și popularitate

Înainte de a începe să lucrați cu un client, ei vor aștepta răspunsuri rezonabile la întrebările lor. Majoritatea clienților fac unele cercetări înainte de a vă cunoaște și au deja cunoștințe despre instrumentele de monitorizare SEO.

Dacă au încredere în tine și dacă explici bine instrumentele pe care le folosești pentru ei, vor înțelege valoarea colaborării cu tine. Instrumentele vă pot ajuta să încheiați afacerea cu potențialii dvs. clienți.

Precizie în monitorizare SEO

A avea date exacte este crucial pentru a lua decizii de marketing eficiente. Dacă datele nu sunt corecte, puteți pierde mult timp cu eforturile depuse. Așadar, ar trebui să utilizați cele mai bune instrumente care furnizează date exacte.

Precizia în monitorizarea SEO are implicații majore pentru activitatea de audit SEO.

Nevoile agenției și ușurința de utilizare

Puteți găsi zeci de instrumente SEO în doar câteva minute cu o singură căutare Google. Chiar dacă nu doriți să căutați, acestea vă vor găsi prin reclame dacă aveți nevoie de ele.

Unele dintre aceste instrumente sunt dezvoltate pentru a le folosi de către webmasteri. Necesitățile unei agenții sunt complet diferite. Trebuie să monitorizați multe website-uri cu câteva click-uri.

Cele mai bune campanii SEO sunt create prin combinația de experiență a agenției și instrumentele de monitorizare SEO.

Cunoașterea ta nu este suficientă, deoarece SEO este un domeniu care necesită foarte mult timp pentru activitățile în desfășurare. Pentru un succes continuu, nu vă fie frică să încercați noi metode și instrumente!